نرم افزار کاربردی ویندوز ؛ معرفی 20 نرم افزار کاربردی

فهرست مطالب

پس از نصب کردن ویندوز، نیاز است که نرم افزارهایی را بر روی آن نصب کنید. در واقع همه کاربران پس از پیدا کردن جواب اینکه چه ویندوزی نصب کنیم، به دنبال نصب بهترین نرم افزار کامپیوتر هستند. ر این مطلب قصد داریم به معرفی ضروری ترین و کاربردی ترین نرم افزارهایی که به کارتان می آیند، صحبت کنیم. اگر در این باره سردرگم هستید و نمی دانید که دقیقاً باید کدام نرم افزارهای کاربردی ویندوز را نصب کنید، در این مقاله همراه ما باشید. همچنین جهت هر گونه نیاز به هر گونه کمکی در این زمینه، می توانید از متخصصان تعمیر 724، کمک بگیرید.

نرم افزارهایی که در ادامه معرفی می کنیم، از ضروری ترین و پرکاربردترین نرم افزارها هستند. البته نه به این معنا که هر کاربری پس از نصب ویندوز، قرار است از تمامی آن ها استفاده کند. مایکروسافت تقریبا برای تمامی موارد ذکر شده، در ویندوز 10 راهکار پیش فرضی ارائه می کند.

به عنوان مثال، ویندوز دیفندر همچون یک سیستم امنیتی قدرتمند عمل می کند و تقریبا می توان گفت که کاربر نیازی به نصب آنتی ویروس نخواهد داشت. می توان از مرورگز اج برای کارهای روزانه استفاده کرد، چرا که دیگر به بدی اینترنت اکسپلور نیست. می توان فایل های PHD را در مرورگر مشاهده کرد.

نرم افزارهای کاربردی ویندوز
نرم افزارهای کاربردی ویندوز

علاوه بر این ها، نرم افزارهای پخش موسیقی، فضای ابری مایکروسافت و گرفتن اسکرین شات نیز از پیش بر روی سیستم نصب شده اند. با تمام این ها، ممکن است کاربری بخواهد از اپلیکیشن های جایگزین استفاده کند. دسترسی به بسیاری از این اپلیکیشن ها به شکل سرویس های وب هم، امکان پذیر است.

 بهترین برنامه های کاربردی برای کامپیوتر بعد از نصب ویندوز

پس از آن که کاربردی ترین نرم افزارهای کاربردی ویندوز را بشناسید، می توانید بدون اتلاف وقت و سردرگمی، سریعا برای نصب نرم افزارهایی که در آینده بیش تر به کارتان می آیند، اقدام کنید. در ادامه به معرفی این نرم افزار های جالب و کاربردی برای کامپیوتر می پردازیم:

نرم افزارهای کاربردی ویندوز

نرم افزارهای کاربردی ویندوز؛ حوزه نگه ‌داری و پاکسازی سیستم

این نرم افزارهای کاربردی ویندوز برای مواردی از جمله حذف فایل های ناخواسته، فایل های موقتی، کش ها و موارد زیاد دیگری که صرفا فضایی را اشغال می کنند و منابع ضروری را مصرف می کنند، به کار می آیند. نرم افزارهای تعمیر و نگهداری فایل های ناخواسته را حذف کرده و به تعادل سیستم کمک می کنند. نرم افزارهای Advanced System Optimizer، CCleaner و Duplicate Cleaner از بهترین نرم افزارهای تعمیر و نگهداری سیستم اند.

Advanced System Optimizer

جزو نرم افزارهای کاربردی ویندوز برای حذف فایل های ناخواسته و همچنین بهبود عملکرد کامپیوتر، ابزار قدرتمندی است. رابط کاربری این نرم افزار ساده است و استفاده از آن پیچیده نیست. از قابلیت های این نرم افزار می توان به بهبود عملکرد حافظه، پاکسازی سیستم و محافظت از فایل ها، اشاره کرد.

Cleaner

Cleaner یکی دیگر از نرم افزارهای کاربردی ویندوز محسوب می‌شود. این نرم افزار با داشتن قابلیت هایی همچون پاکسازی آسان تا سفارشی سازی ویژگی های پاکسازی، می تواند تمامی فایل های آزاردهنده رجیستری و کامپیوتر را حذف نماید. علاوه بر این ها، برای کارهای مهم تر، منابع و زمان سیستم را حفظ می کند. نسخه پولی این نرم افزار، CCleaner Professional نام دارد که دارای قابلیت حذف ردیاب های اینترنتی است.

Duplicate Cleaner

اگر به دنبال حذف فایل های تکراری هستید، این نرم افزارهای کاربردی ویندوز را پیشنهاد می کنیم. در بین نرم افزارهای کاربردی ویندوز این نرم افزار یکی از برنام های رایگان بوده و دارای رابط کاربری ساده است. Duplicate Cleaner به جستجو و حذف فایل های دوتایی و تکراری، کمک می کند.

IObit Advanced SystemCare و CleanMyPC از دیگر ابزارهای قدرتمند پاکسازی ویندوز به حساب می آیند. هر دو این نرم افزارهای کاربردی ویندوز، کمک می کنند که سیستمی تمیزتر و امن تر داشته باشید.

نرم افزارهای کاربردی ویندوز؛ ذخیره‌سازی ابری و پشتیبان‌گیری

برنامه پشتیبان گیری و دسترسی ایمن به فایل ها از هر دستگاهی، یکی از ضروری ترین نرم افزارهای کاربردی ویندوز است. حافظه های سیستم با توجه به حجم تصاویر و ویدئوهای ذخیره شده در دستگاه ها، به سرعت پر می شوند. به همین دلیل استفاده از ابزارهای حافظه ابری، گزینه ای بسیار مناسب و مقرون به صرفه است.

نرم افزارهای کاربردی ویندوز

WinRAR

نرم‌ افزار WinRAR برای عموما برای فشرده‌سازی فایل‌های دارای حجم بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به حجم بسیار بالای فایل‌های می‌توانید با استفاده از این ابزار کاربردی به تسهیل مدیریت اطلاعات کمک کنید. قابلیت رمزگذاری فایل‌ها هم یکی دیگر از قابلیت‌های کاربردی این نرم افزار است. در حال حاضر بسیاری از فایل‌هایی که در سایت‌های مختلف بارگذاری شده‌اند؛ فرمت RAR دارند.

Dropbox

Dropbox یک سرویس ذخیره‌سازی ابری و همگام‌سازی فایل است که با اجازه دادن به کاربران برای قرار دادن فایل‌ها در یک پوشه مبتنی بر ابر و دسترسی به آنها از هر دستگاهی با اتصال اینترنت کار می‌کند. این شرکت در سال 2007 توسط Drew Houston و Arash Ferdowsi تأسیس شد.

Dropbox یکی از محبوب‌ترین سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری در جهان است، با بیش از 700 میلیون کاربر. این سرویس با محدودیت ذخیره‌سازی 2 گیگابایت رایگان در دسترس است و برنامه‌های پولی تا 2 ترابایت فضای ذخیره‌سازی را ارائه می‌دهند. Dropbox می‌تواند برای ذخیره هر نوع فایلی، از جمله اسناد، عکس‌ها، فیلم‌ها و موسیقی استفاده شود. همچنین می‌توان از آن برای پشتیبان‌گیری از داده‌های رایانه خود استفاده کرد. Dropbox راهی عالی برای ذخیره و به اشتراک‌گذاری فایل‌ها با دوستان، خانواده و همکاران است. همچنین راهی عالی برای دسترسی به فایل‌های خود از هر کجای دنیا است. اگر به دنبال یک سرویس ذخیره‌سازی ابری قابل اعتماد و آسان‌الاستفاده هستید، Dropbox را توصیه میشود.

OneDrive

یکی دیگر از نرم افزارهای کاربردی ویندوز برای کامپیوتر بعد از نصب ویندوز OneDrive است. این پلتفرم نیز  برای ذخیره سازی تصاویر، اسناد و دیگر انواع فایل‌ها است. با استفاده از این ابزار، می توانید از طریق گروه بندی مدیریت شده، فایل های مورد نظرتان را پیدا کنید و در صورت نیاز، آن ها را به اشتراک بگذارید. در کل وان درایو و گوگل درایو، برای دراپ باکس با فضای ذخیره سازی کمتر، جایگزین های مناسبی هستند.

pCloud

pCloud یک سرویس ذخیره‌سازی ابری و به اشتراک‌گذاری فایل است که طیف وسیعی از ویژگی‌ها را ارائه می‌دهد، از جمله:

  • ذخیره‌سازی نامحدود: pCloud یکی از معدود ارائه‌دهندگان ذخیره‌سازی ابری است که ذخیره‌سازی نامحدود را ارائه می‌دهد. این بدان معناست که می‌توانید هر تعداد فایلی که می‌خواهید بدون نگرانی از تمام شدن فضای ذخیره‌سازی، ذخیره کنید.
  • امنیت: pCloud از طیف وسیعی از اقدامات امنیتی برای محافظت از فایل‌های شما استفاده می‌کند، از جمله رمزگذاری و کنترل دسترسی. فایل‌های شما هم در حال انتقال و هم در حالت ذخیره‌سازی رمزگذاری می‌شوند و می‌توانید کنترل کنید که چه کسی اجازه مشاهده، ویرایش یا بارگیری فایل‌های شما را دارد.
  • به اشتراک‌گذاری فایل: pCloud به شما امکان می‌دهد فایل‌ها را به راحتی با دیگران به اشتراک بگذارید. می‌توانید فایل‌ها را با افراد یا گروه‌ها به اشتراک بگذارید و می‌توانید تاریخ انقضا و رمزهای عبور را برای فایل‌های مشترک تنظیم کنید.
  • همگام‌سازی: pCloud می‌تواند به طور خودکار فایل‌های شما را در چندین دستگاه همگام‌سازی کند. این بدان معناست که می‌توانید از هر دستگاهی با اتصال اینترنت به فایل‌های خود دسترسی داشته باشید.
  • نسخه‌بندی: pCloud تمام تغییرات فایل‌های شما را پیگیری می‌کند، بنابراین همیشه می‌توانید به نسخه قبلی در صورت نیاز بازگردید.
  • برنامه‌های تلفن همراه: pCloud برنامه‌های تلفن همراه برای iOS و Android دارد، بنابراین می‌توانید از فایل‌های خود از گوشی هوشمند یا تبلت خود دسترسی داشته باشید.

pCloud یک گزینه عالی برای افراد و مشاغلی است که به یک راه‌حل ذخیره‌سازی ابری امن و قابل اعتماد نیاز دارند. با ذخیره‌سازی نامحدود، طیف وسیعی از ویژگی‌ها و رابط کاربری آسان‌الاستفاده، pCloud ارزش بالایی برای قیمت دارد.

Google Drive

یکی از بهترین نرم افزارهای کاربردی ویندوز برای پشتیبان گیری از فایل ها و دسترسی امن به آن ها از هر دستگاه دیگری، گوگل درایو است. این نرم افزار امکاناتی عالی و سروس های پشتیبان گیری و همگام سازی مقرون به صرفه ای را فراهم می کند. این ابزار کاربردی با اپلیکیشن هایی مثل گوگل شیتز، گوگل داکز و گوگل فوتوز سازگار است. کاربران دراین پلتفرم، فضای ذخیره سازی 15 گیگاباتی را در اختیار دارند.

همچنین بخوانید: مراحل نصب و راه‌اندازی گوگل Drive در ویندوز

نرم ‌افزارهای کاربردی ویندوز جهت مدیریت رمز عبور

یکی از مشکلات امروزی دنیای دیجیتال، سرقت اطلاعات مرتبط با هویت و رمزهای عبور است. به منظور محافظت از این داده های حساس، می توانید نرم افزارهای تخصصی مدیریت رمز عبور را نصب کنید.

Bitwarden

Bitwarden یکی دیگر از نرم افزارهای کاربردی ویندوز است. نسخه ی رایگان این نرم افزار، تمام نیازهای کاربر را برطرف می کند. با این حال، اگر سالانه 10 دلار پرداخت کنید، می توانید به امکانات بیش تری از جمله اشتراک گذاری رمزنگاری شده فایل ها، دسترسی داشته باشید.

TweakPass

 این نرم‌افزار هوشمند برای مدیریت رمز عبور طراحی شده است. قابلیت این نرم افزار، ذخیره سازی رمز تمام حساب های کاربری با قابلیت رز عبور مستر است. نرم افزار TweakPass دارای واسط آسان و کاربرپسند است.

نرم افزارهای کاربردی ویندوز

1Password

  نرم‌افزار 1Password نیز در فهرست نرم افزارهای کاربردی ویندوز، جای می گیرد و می تواند برای نرم افزارهای پولی همچون LastPass، جایگزین خوبی باشد.طراحی رابط کاربری نرم افزار وان پسورد، ساده و مینیمال است. علاوه بر رمز عبور، ذخیره سازی بسیاری از اطلاعات دیگر هم با استفاده از این نرم افزار، امکان پذیر است.

ابزارهای یکپارچه سازی (Defragmentation)

داده های پراکنده در کامپیوتر به بیت ها و قطعات تقسیم می شوند و این قابلیت را دارند که عملکرد کلی و سرعت کامپیوتر را کاهش دهند. این جاست که برای مرتب سازی داده ها، باید از ابزار یکپارچه سازی مناسبی استفاده شود.

Iobit Smart Defrag

 یکی از مفیدترین نرم افزارهای کاربردی ویندوز به منظور یکپارچه سازی داده ها، Iobit Smart Defrag نام دارد. این ابزار دارای قابلیت بهینه سازی بوت استارتاپ سیستم است. با وجود پایگاه داده گسترده پاکسازی دیسک، این نرم افزار می تواند امنیت و حریم خصوصی کامپیوتر را افزایش دهد.

Defraggler

یکی از قوی ترین نرم افزارهای کاربردی ویندوز در حوزه یکپارچه سازی است. عملکرد کامپیوتر را با گردآوری فایل ها در کامپیوتر و ایجاد ایمنی بالا، سریع تر می کند. در نهایت خواهید دید که می توانید فضای زیادی را ذخیره کنید. علاوه بر این ها، می توانید تنظیمات پیش فرض پوشه ها و فایل هایی که قصد یکپارچه سازی آن ها را دارید، سفارشی سازی کنید.

آنتی ویروس

از جمله نرم افزارهای کاربردی ویندوز در حوزه آنتی ویروس قرار میگیرد. البته ویندوزهایی همچون ویندوز 10، خود به ابزارهای امنیتی مجهزاند؛ اما می توان برای افزودن لایه محافظتی دیگر، از آنتی ویروس های دیگری استفاده کرد.

Avast

یکی از بهترین نرم افزارهای کاربردی ویندوز و آنتی ویروس های رایگان برای کامپیوتر، آنتی ویروس  Avast است. این نرم افزار می تواند به عنوان محافظی آنی در برابر باج افزارها، جاسوس افزارها و محتوای بدافزاری عمل کند. این آنتی ویروس منجر به افزایش امنیت شبکه، روترها، رمزهای عبور و مرورگرها می شود. همچنین لازم به ذکر است که نصب ان ها بسیار ساده و آسان است.

نرم افزارهای کاربردی ویندوز
نرم افزارهای کاربردی ویندوز

Bitdefender

این نرم افزار در برابر باج افزارها و بدافزارها، به صورت چند لایه ای محافظت می کند. با این ابزار می توانید در وب، تجربه بانکی و مرور ایمن داشته باشید. همچنین می توانید عملکرد سیستم خود را بدون نگرانی های امنیتی، بهینه کنید.

Malwarebytes

 برای تشخیص حملات بدافزاری، Malwarebytes یکی از بهترین نرم افزارهای کاربردی ویندوز است. ناگفته نماند که نسخه رایگان این نرم افزار نسبت به نسخه پولی آن، امکانات کمتری را ارائه می کند.

McAfee

از میان آنتی ویروس های مختلف، McAfee به عنوان مجموعه پیشرفته ای جهت محافظت در برابر ویروس ها، شناخته شده است. این اپ یکی از قوی ترین و محبوب ترین آنتی ویروس هایی است که هم اکنون بیش از 600 میلیون کاربر، به سراغ آن رفته اند. این نرم افزار برای کنترل ورودی های تهدید آمیز و محافظت از اطلاعات مالی و استخراج داده ها، نرم افزار بسیار عالی است.

مرورگر

امروزه مرورگرها، بخش جدا نشدنی از تجربه کاربری به شمار می روند؛ اما در این میان مهم است که در میان گزینه های موجود، مرورگری ایمن با سهولت استفاده و سرعت بالا را انتخاب کنید.

نرم افزارهای کاربردی ویندوز

Google Chrome

بدون شک گوگل کروم یکی از محبوب ترین و نرم افزارهای کاربردی ویندوز در حوزه مرورگرهاست. این مرورگر از مجموعه وسیعی از افزونه ها و همچنین قابلیت سفارشی سازی با علایق کاربر، تشکیل شده است. برای مخفی کردن داده ها، خصوصی سازی و مخفی کردن تاریخچه جست و جو، کاربران از قابلیت incognito استفاده می کنند.

 البته که این مورگز بی نقص نیست، بسیاری از افراد به دنبال این هستند که درگیر ردیابی های کروم و مصرف RAM آن نباشند. گزینه های بهترین همچون اوپرا و فایرفاکس هستند که این مشکلات را ندارند.

البته می توانید برای خلاصی از روش های ردیابی گوگل و استفاده از امکانات کروم، از Ungoogled Chromium استفاده کنید. مشکل این جاست که بسیاری از سرویس های مبتنی بر گوگل در این نسخه غیرفعال می شوند و برای آن ها، جایگزینی وجود ندارد.

همچنین بخوانید: 10 افزونه کاربردی گوگل کروم در سال 2024

Firefox

نرم افزارهای کاربردی ویندوز بعدی، نرم افزار متن باز فایرفاکس است. اپلیکیشنی یکپارچه که نسبت به کروم، دارای امکانات حریم خصوصی بهتری است. کاربر با قابلیت private browsing یا مرور خصوصی، این اجازه را دارد که به جای ثبت تاریخچه، کوکی ها یا ردی از خود، در اینترنت به جست و جو بپردازد. فایرفاکس یکی از نرم افزارهای کاربردی ویندوز است که دارای قابلیت مرور ایمن است و در برابر حملات و باج افزارها، امنیت را افزایش می دهد.

Microsoft Edge

این مرورگر، در واقع مرورگر پیش فرض ویندوز است که تاکنون امکانات قابل قبولی را در اختیار کاربران قرار داده است. امکان جست و جوی خصوصی، پیشگیری از ردیابی، سفارشی سازی افزونه ها و… از امکانات این مرورگر است.

VLC Media Player

وی‌ال‌سی (VLC) یکی از بهترین و پرقدرت‌ترین پخش‌کننده‌های رسانه‌ای رایگان برای تمامی سیستم‌عامل‌ها از جمله Android، Windows، Mac و Linux می‌باشد. این نرم‌افزار رایگان و شامل ویژگی‌های فراوانی است که از آن به عنوان یک پخش‌کننده چند منظوره معتبر و با امکانات بی‌نظیر بهره می‌برند. ویژگی‌هایی که با دیگر پخش‌کننده‌ها قابل مقایسه نیستند. VLC برای پخش فیلم و موسیقی ابزاری حیاتی است، زیرا علاوه بر پخش بسیاری از فرمت‌های رسانه‌ای، ویژگی‌های ویرایش ویدئو و صدا را نیز ارائه می‌دهد.

Duolingo

 برنامه دولینگو ابتدا به عنوان یک نرم‌افزار موبایل طراحی شده بود، اما در حال حاضر نسخه‌ای از آن برای سیستم‌عامل ویندوز نیز موجود است. شما می‌توانید برای دانلود نرم افزار کاربردی Duolingo از فروشگاه مایکروسافت استفاده کنید، این نسخه برای ویندوز 10 و ویندوز 11 مناسب است.

جهت دانلود نرم افزار کاربردی Duolingo، مراحل زیر را دنبال کنید:

از منوی شروع (Start) وارد Microsoft Store شوید.

در قسمت بالا سمت راست، در جعبه جستجو (Search) “Duolingo” را تایپ کنید و Enter را فشار دهید.

برنامه Duolingo را از نتایج جستجو پیدا کنید و بر روی آن کلیک کنید.

در صفحه برنامه دولینگو، بر روی دکمه “دریافت” (Get) کلیک کنید.

پس از دانلود، برنامه Duolingo را از منوی شروع (Start) یا صفحه دسکتاپ باز کنید.

حالا شما می‌توانید از نسخه ویندوزی دولینگو برای آموزش زبان‌های مختلف استفاده کنید. این نرم‌افزار رایگان است و امکان آموزش زبان‌های مختلف را به شما می‌دهد.

جمع بندی

در این مقاله به معرفی نرم افزارهای کاربردی ویندوز پرداختیم. نرم افزارهای دیگری هم هستند که ممکن است در حین کار کردن به کارتان بیایند؛ اما مواردی که در این مقاله ذکر کردیم از ضروری ترین نرم افزارهای مورد نیاز سیستم شما به ویژه نرم افزار های ضروری ویندوز ۱۱ و ۱۰ بودند. در صورتی که باز هم نیاز به دریافت راهنمایی دارید و یا فکر می کنید که سیستم به هر علتی نیاز به بازدید دارد، می توانید با خیالی آسوده، همه چیز را به تعمیر 724 بسپارید.

مقالات مرتبط
3.8 4 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس با تعمیر کار